pühapäev, 15. veebruar 2009

Paari päeva lõikes, elust endast

Pole vahepeal kribanud kuna olime Rootsi kruiisil. M, G, H olid ka sellel tripil. See kruiis oli jälle midagi enne olematut, lihtsalt ulme. Reis algas sellega, et mina ja H unustasime maha bronni paberid. Siis aga hakkas reis Tallinna poole. Tallinnast hüpasime Victoria laevale ning hakkas kõige magusam osa, mis muidugi tavaliselt nii roosalt ei lõppe. Saades kajutisse hakkas kaua oodatud osa, viinad keerati lahti, ampsud toodi kottidest välja, joomine võis alata! Kui oli juba piisav julgus sees, läksime karaoket laulma, saime ainult ühe laulu oma pundiga laulda, teised laulud aga laulis M bäkki teistele võõrastele lauljatele, ta oli juba piisavlt joonud ka, ta võis. Karoke lõppedes jõime edasi kajutis, vahepeal on lünk, nägin M võõras kajutsi saunalina väel, astusin ka sinna kajutisse jõime võõrastega edasi kuni M tegi, midagi enneolematut, kahjuks olen andnud vande, et ei räägi sellest, sõprus on kaalul noh..., tekkis uus lünk ja ma juba ärkasin ja avastasin, et olin ikka täis. Sama tundis ka M, ning H ja G olid enamvähem normis juba. Sellest tuli elu pohmakas, mida me Vaasa muuseumis Mga kaheksi pea vastu lauda vastu võtsime. Vaasa muuseum on tegelt lahe ja soovitan sinna kõigil minna aga ilma sellise pohmakata.

Saate aru, terve päev oli sitt olla.

Jalutasime mööda Rootsit maha hullult km-reid, nii, et jalad olid surnud, lihtsalt surnud. Peamine toit oli mc donaldsist. Kokku sõime vist 30 burgsi pluss muu jama.

Tagasi laeva jõudes ootas meid saun, mis tõmbas meid korralikult läbi. Pärast seda ei viitsinud keegi enam jooma hakkata ning mindi varakult magama.

Ärgates tundsin kohe, et pole eelmine õhtu pidu pannud, kuigi jalad valutasid ikka veel. Sadamasse jõudes panime asjad kokku ja hakkasime Pärnu tagasi punuma. Pärnus tegime väikse poe rinigi kuna oli vaja venna sünnipäevale minna ja juhuslikult oli ka sõbrapäev, mille tõttu oli vaja lilli osta K-le. Vend sai 13. aastaseks. Venna sünnipäevaks oli tehtud kodus päris palju süüa, mille tõttu mul pärast terve õhtu kõht valutas.

Õhtul käisime kahel peol, kus tähistati vaikselt sõbrapäeva!

Läks vist pikale ning olen nüüd tööl, kus oli eile suur pulm olnud.

Nägens!

Kommentaare ei ole: